Macedonian Gourmet
Παραδοσιακά γαστρονομικά πιάτα Κεντρικής Μακεδονίας
Επικοινωνία
Ινστιτούτο Κτηνιατρικών ερευνών Θέρμη
2310 365382
Την προετοιμαία του μενού έχει αναλάβει προσωπικά ο Chef Γιώργος Παλησίδης
Κασέρι ΠΟΠ, Κασέρι με πιπεριά & βότανα, κεφαλοτύρι, φέτα ΠΟΠ, κατσικίσιο
με ψωμάκι με sause πρόβειου γιαουρτιού, ψητή μελιτζάνα, μπιφτεκάκι από πρόβειο κρέας
με μελιτζάνες Λαγκαδά, μοσχάρι σάλτσα κιμά Κόκκινης Φυλής, κρέμα από γάλα Λαγυνών
με πουρέ πατάτας από Μεγάλα Λιβάδια (Πάικο) με πρόβειο γάλα Κολχικού
μ ε ρύζι χαλάστρας αρωματισμένο με πρόβειο βούτυρο συνοδεία πάπρικας κρέμα και τζατζίκι Ζαγκλιβερίου
με μανιτάρια Ασκού
με λαδερές λαγκαδιανές μελιτζάνες a la grecque
με ρόκα, μαρούλι, κουλούρι Θεσσαλονίκης, κασέρι με πιπεριά, ελαιόλαδο
με ντοματίνια, δυόσμο, φέτα, ελαιόλαδο
με δημητριακά και βότανα Θεσσαλονίκης
Καρυδόπιτα με πρόβειο βούτυρο Ραβανί με πρόβειο γιαούρτι Δορκάδος
Αριάνι πρόβειο, Οίνοι Όσσας (600μ) από ελληνικές ποικιλίες
Ανθρακούχο νερό Θεσσαλονίκης
Ινστιτούτο Κτηνιατρικών ερευνών Θέρμη
2310 365382